Join the larget crypto conference of 2018 in Dubai
Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Victoria’s Secret Metavers’e Hazırlanıyor

Her yıl merakla beklenen ve artık bir şov haline dönüşen Victoria’s Secret defileleri 2019 yılında sona ermişti ve bu durum hayranlarını üzmüştü. Victoria’s Secret  metaverse’e hazırlanıyor, şirket 4 ticari marka başvurusu yaptı ve iç giyim devi böylelikle bu yıl Metaverse’de yeni şovlar planladığının sinyallerini de vermiş oldu.

Victoria’s Secret Melekleri Metaverse’de

Sevgililer gününün hemen öncesinde 13 Şubat’ta, şirketin ticari marka avukatı Michael Kondoudis tweeter’da yaptığı açıklama ile Victoria’s Secret’ın dijital koleksiyonlar ve blockchain teknolojisi kullanılarak geliştirilen medya ile sanal dünyalarda kullanılacak çevrimiçi kıyafetler ve medya için 4 başvuruda bulunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, başvurulardan bir tanesinin indirilebilir sanal ürünler üzerine olduğu belirtildi.

Victoria’s Secret  metaverse’e hazırlanıyor ve Victoria’s Secret’ın ilk metaverse girişimi blockchain tabanlı dijital koleksiyon ürünlerinin yaratılması üzerine olacak. Bu kapsamda moda dünyasına dair bilgi, fotoğraf, video ve aksesuar gibi hizmet ve ürünler de Victoria’s Secret’ın öncelikleri arasında olacak. Victoria’s Secret’ın tasarımlarının, NFT olarak metaverse’teki çeşitli platformlarda satışa çıkarabileceği de belirtiliyor.

Moda Devleri Metaverse’de Yerlerini Alıyor

Metaverse’ün popülaritesi arttıkça dünyanın önde gelen markalarının da meta evrene ilgisi artıyor. Ralph Lauren ve Gucci gibi markalar şimdiye dek sanal dünyada moda dünyasının öncüleri olarak dikkat çektiler. Özellikle Gucci Decentraland’den arazi satın alarak metaverse girişimini bir adım öteye taşıdı ve sanal alemde müşterilerine moda deneyimi sunmaya başladı. Dolce&Gabbana, Eylül 2021’de NFT koleksiyonunu 5,7 milyon dolar değerinde ETH karşılığında satarak Web3 teknolojilerinin moda dünyası için ne denli karlı olabileceğini ortaya koydu. Victoria’s Secret  metaverse’e hazırlanıyor ancak sadece moda sektörü değil, dünyanın önde gelen pek çok diğer markası da metaverse’te yer almak için sıraya giriyor.

Related Posts

Leave a Reply

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.