Join the larget crypto conference of 2018 in Dubai
Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

NFT Koleksiyonu Moonbirds’ün Satış Fiyatı Yükseldi

PROOF Collective tarafından üretilen NFT koleksiyonu Moonbirds satışa çıktığı gün rekordan rekora koştu. NFT koleksiyonu Moonbirds’ün satış fiyatı yükseldi ve taban fiyatı, 16 Nisan’da piyasaya sürüldükten sadece 2 gün sonra 20 ETH’e ulaştı. Koleksiyon, profil fotoğrafı olarak da kullanılabilme özelliğine sahip 10 bin token’dan oluşuyor.

PROOF Collective NFT Hamleleri

PROOF Collective, NFT koleksiyonerleri ve sanatçıları için önemli bir topluluk ve üye olmak için PROOF Collective NFT’sine sahip olmanız gerekiyor. Topluluğa üye olduğunuzda, üyelere özel Discord kanalına, özel podcast’lere erişebiliyorsunuz ve Moonbirds NFT sahipleri, NFT’lerin ticari haklarına da sahip oluyor. PROOF ayrıca yeni bir medya şirketi kurmaya hazırlanıyor. 

NFT koleksiyonu Moonbirds’ün satış fiyatı yükseldi, koleksiyondan edinenler durumlarından hayli memnun. Her PROOF Collective NFT’si iki Moonbirds NFT’si mint etme hakkı kazandırıyor. Moonbirds koleksiyonunun %20’si PROOF Collective üyelerine ayrılmış durumda, geri kalan kısmı ise yeni koleksiyonerlerin beğenisine sunuldu. Moonbirds, heveslendirici bir ödül sistemine de sahip. Sistem token’leri platformda veya protokolde kilitleme işlemini  gerçekleştirdiğinizde çalışıyor. 

Moonbirds Fiyatları Uçuyor

16 Nisan’da Moonbirds koleksiyonunun taban fiyatı 10 ETH olarak listelenmişti aynı gün 19.59 ETH’e ulaştı. 18 Nisan’da yani sadece iki gün sonra Moonbirds’ün ikincil alım-satım hacmi 66 bin ETH’e yükseldi. NFT koleksiyonu Moonbirds’ün satış fiyatı yükseldi, şu anda OpenSea verilerine göre Moonbirds’ün satış hacmi 75 bin ETH’i yani 234 milyon doları aşmış durumda. 

Related Posts

Leave a Reply

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.