Join the larget crypto conference of 2018 in Dubai
Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Metaverse’de İlk Müzik Ödül Töreni

Metaverse her geçen gün daha popüler bir müzik mekanı haline geliyor. Konserler ve müzik festivallerinin ardından şimdi de sırada Metaverse’de ilk müzik ödül töreni var. Bu kapsamda Logitech, metaverse’deki ilk müzik ödülleri gösterisini gerçekleştirdi.

Song Breaker Ödülleri, 30 Nisan’da 1PM Eastern’da Roblox’ta gerçekleşti ve pop yıldızı Lizzo sanal performansıyla ilk kez sahneye çıktı. Sosyal medya yıldızı Bretman Rock’da etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Metaverse’de ilk müzik ödül töreni, aralarında müzisyen Gayle ve Grammy adayı Walker Hayes gibi isimlerin de bulunduğu internet trendlerini başlatan 10 yaratıcıyla başladı. Etkinlikte Jaden Smith, MeganPlays ve Shroud gibi isimler de sahne aldı. Kullanıcılar, Roblox’ta etkinlik öncesi sanal Logitech mağazasına erişim sağlayabildiler. Ana gösteriyi kaçıranlar, 1 Mayıs’ta bir performans daha izleme imkanına sahip oldular.

Metaverse’de sanal konserler yıllardır yapılıyor ve bazıları oldukça popüler. Metaverse’de ilk müzik ödül töreni Song Breaker Ödülleri, bu eğlenceyi belirli bir oyundan tam teşekküllü bir platforma taşıdı ve benzer ödül törenlerinin meta evrene taşınmasının yolunu açmış oldu.

Related Posts

Leave a Reply

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.